Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για παίκτη του Ολυμπιακού - Στο στόχαστρο ομάδας από την Ιταλία - Με τόσα φεύγει
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 23:26:00

Νέα δεδομένα για παίκτη του Ολυμπιακού - Στο στόχαστρο ομάδας από την Ιταλία - Με τόσα φεύγει

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για παίκτη του Ολυμπιακού - Στο στόχαστρο ομάδας από την Ιταλία - Με τόσα φεύγει

Σημαντική εξέλιξη στους Ερυθρόλευκους καθώς ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας λόγω των πολύ καλών του εμφανίσεων τη φετινή σεζόν είναι στο στόχαστρο ιταλικού συλλόγου.

Φιλίπ Ζινκερνάγκελ: Στο στόχαστρο της Τζένοα είναι ο Δανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, μιας και όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα calcioline.com ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Μάρκο Οτολίνι και ο προπονητής Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο  τον παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες.

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ έχει μέχρι στιγμής στο Βελγιο 19 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ, κάτι που δεν έχει μείνει απαρατήρητο από την ιταλική ομάδα και μάλιστα το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως η Τζένοα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να τον πουλήσει, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια θα ήταν αρκετό για να υπάρξει συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags