Facebook Pixel Super League: "Είναι ο... Σιδέρης του Παναθηναϊκού - Πρόβλημα για ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Αυτός θα πάρει τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-13 22:39:00

"Είναι ο... Σιδέρης του Παναθηναϊκού - Πρόβλημα για ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Αυτός θα πάρει τον τίτλο"

του Γιώργου Κτενά
"Είναι ο... Σιδέρης του Παναθηναϊκού - Πρόβλημα για ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Αυτός θα πάρει τον τίτλο"

Η σύγκριση των Big-4 λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των πλέι οφ. Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα, πού κρίθηκε το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δύναμη του Τριφυλλιού.

Super League: Ως πρώτη ομάδα τού βαθμολογικού πίνακα μπαίνει στα πλέι oφ o Παναθηναϊκός, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του κατάφεραν να "γυρίσουν" το κλίμα και να πάρουν ξανά προβάδισμα στη βαθμολογία.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τότη Φυλακούρη, παλαίμαχο άσο τού Τριφυλλιού που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η επιτυχία των Πράσινων μέχρι στιγμής, προκειμένου να σχολιάσει λίγο πριν από την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

"Δεν το περίμενα αυτό από ΑΕΚ - Καλοφτιαγμένη ομάδα - Διαφορετικό πλάνο ο Παναθηναϊκός"

Ήταν κάτι που δεν περίμενα, να μπούμε ως πρώτοι στα πλέι οφ, γιατί η ΑΕΚ είναι καλοφτιαγμένη ομάδα αλλά δεν το παρουσίασε εναντίον του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος.

Τον Παναθηναϊκό με τον Ατρόμητο πώς τον είδατε;

"Πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί αγωνιστικά έχει δέσει ο Παναθηναϊκός, αυτό έδειξε ξανά με τον Ατρόμητο. Ο Ιωαννίδης τα πηγαίνει εξαιρετικά, οι παίκτες που ήρθαν και κυρίως ο Μαντσίνι είναι χρήσιμοι στην ομάδα, παίζει πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και ο προπονητής που ξέρει όλες τις ομάδες, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έχει διαφορετικό πλάνο".

"Αυτόν από τον Ολυμπιακό θυμίζει ο Ιωαννίδης - Προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός αλλά..."

Ο Ιωαννίδης σε ένα ακόμα παιχνίδι έκλεψε τις εντυπώσεις.

"Ειναι ο εκτελεστής του Παναθηναϊκού, δυνατό παιδί, χρησιμοποιεί το σώμα, είναι μπουκαδόρος, μου θυμίζει τανκς, τον Σιδέρη του Ολυμπιακού. Χρησιμοποιεί το μυαλό του με γρήγορη σκέψη και πολύ καλός παίκτης".

Πώς βλέπετε τις ανταγωνιστικές ομάδες των πλέι οφ;

"Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και πλεον εναλλακτικές λύσεις. Η ΑΕΚ ενώ ήταν καλά μπορεί να την επηρεάσει η ήττα στο γήπεδό της. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες εναλλακτικές και αυτό μπορεί να του φανεί πολύ χρήσιμο".

Πώς βλέπετε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ;

"Έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος αλλά βλέπουμε ότι δεν ισχύει αυτό, στέκει στο παιχνίδι του τίτλου, θα κυνηγήσουμε τον τίτλο και θα τον πάρουμε. Γιατί η κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου με Γιοβάνοβιτς - Υπογράφει "κανόνι" στον ΠΑΟ - Βρήκε τον... νέο Αϊτόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags