Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψυχάρα ο Ίνγκασον θα παίξει με Άρη" - Τι είπε για Πασχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 23:40:00

Σούπερ ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψυχάρα ο Ίνγκασον θα παίξει με Άρη" - Τι είπε για Πασχαλάκη

Sportdog Team
Σούπερ ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψυχάρα ο Ίνγκασον θα παίξει με Άρη" - Τι είπε για Πασχαλάκη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των play off όσο και για τον Έλληνας τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Στέλιος Ηλιάδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρεμιέρα των πλέι οφ που βρίσκει αντιμέτωπους Άρη και ΠΑΟΚ, το «7» του Πασχαλάκη και την «ψυχάρα» Ίνγκασον. «Καμιά φορά με φώναζαν και... πίτμπουλ. Τώρα είμαι στη σύνταξη εδώ και χρόνια» είπε αστειευόμενος αρχικά.

«Το Άρης - ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα είναι εύκολο απόγευμα. Θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή η ομάδα, είναι δύσκολη έδρα. Αν παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και αυτό θα είναι για όλους τους παίκτες ψυχολογικό ντοπάρισμα. Αν θες να λέγεσαι πρωταθλητής θα πρέπει να θέλεις αυτά τα ματς.»

Για το πρόγραμμα των πλέι οφ και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο: «Ο Βόλος έχει δείξει αγωνιστικά ότι μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Εγώ θα ήθελα πρώτο ματς να παίξω ένα ντέρμπι, παρά με τον Βόλο. Και ειδικά τοπικό ντέρμπι. Θα μου άρεζε πιο πολύ να κερδίσω ένα τέτοιο ματς.»

Για την εξέλιξη που βλέπει να έχουν τα πλέι οφ: «Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει απόσταση από την κορυφή, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο να καλυφθεί. Εχει αποδείξει ότι δεν φοβάται ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας. Αν δεις ποιους βαθμούς έχει χάσει και σε ποιους αγώνες μιλάμε για αυτοκτονία. Χρειάζεται και λίγο τύχη για να πάρει μία ομάδα το πρωτάθλημα. Φέτος τρία παιχνίδια τα χάσαμε μετά το 90'. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που το έπαθε. Είναι όλα πολύ ρευστά.»

Για την ομάδα που υποστηρίζει και το «7» του Πασχαλάκη: «Δεν ήμουν μικρός ΠΑΟΚ, αλλά μετά έγινα πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους... Δεν αναφέρομαι σε κάποιους συγκεκριμένα. Δεν φίλησα ποτέ το σήμα παρότι το ένιωθα. Είναι τρομερός ο κομμωτής που το έκανε. Ο Αλέξανδρος είναι παρορμητικός, το ήθελε και το έκανε. Εγώ δεν θα το έκανα.»

Για την ενδεχόμενη απουσία του Ινγκασον: «Είναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα παίξει γιατί είναι ψυχάρα. Η ομάδα έχει τον κορυφαίο γιατρό και νομίζω ότι θα αγωνιστεί. Σίγουρα αν δεν τα καταφέρει θα είναι πλήγμα», είπε ο Στέλιος Ηλιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags