Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.... χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστών, μιας και το ρόστερ σε σχέση με αυτό του καλοκαιριού είναι τελείως διαφορετικό, ειδικά στις ενδεκαδάτες επιλογές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Βατσλίκ και Ζιγκερνάγκεν που ήταν βασικοί τότε, ενώ πλέον δεν παίζουν στον Ολυμπιακό. Μια περίπτωση πάντως που ήταν βασικός το καλοκαίρι και στη συνέχεια κάπου έδειξε να χάνεται ήταν ο Μπα! Παρόλα αυτά ο νεαρός στόπερ που είχε έρθει αθόρυβα στον Ολυμπιακό, εκμεταλλεύτηκε για τα καλά το κενό του Σωκράτη και μετράει 4 ματς ως βασικός το τελευταίο διάστημα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ σε αυτό το διάστημα, στο ματς με την ΑΕΚ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λίγο καιρό πριν ο Ολυμπιακός είχε μεγαλεπήβολα πλάνα για πιθανή του πώληση ενώ δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και εάν κάνει και καλά πλέι οφ θα πρέπει να δούμε εάν θα μείνει με στόχο να καθιερωθεί ξανά ως βασικός ή εάν θα πουληθεί... ακριβά το προσεχές καλοκαίρι.

Tο πιο ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Μίτσελ σχετικά με την αξιοποίηση του Μπα είναι πως έχει καταφέρει να ταιριάξει τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Ντόι, ενώ είναι αρκετά πιθανό να θέσει τον Ελληνοαλβανό στόπερ εκτός ενδεκάδας, με το που είναι στο 100% ο Σωκράτης.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπα μόνο... τυχαίος δεν είναι, μιας και ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει τον Γενάρη του 2019 από την Αζαξιό έναντι 500 χιλ. ευρώ  και ο ίδιος κατάφερε να πενταπλασιάσει την αξία του μέσα σε μια διετία, όταν το καλοκαίρι του 2021 έφτασε να αξίζει 5 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον έχει αξία 4 εκατ. ευρώ μετά και από μια επέκταση του συμβολαίου του το 2021. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να κάνει και 2 συμμετοχές με την Σενεγάκη. Ο ίδιος πλέον στα 27 του είναι πιο ώριμος από ποτέ και το καλοκαίρι θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Ολυμπιακό, εάν συνεχίσει έτσι, σχετικά με το εάν θα πρέπει να πουληθεί ή να μείνει ως βασικός.