Ο Σέρχιο Ράμος που κάνει γκελ στο ελληνικό  Big 4, τι κι αν έχει φτάσει τα 38του χρόνια, παραμένει ακμαίος κι... ελιτίστας! Την περασμένη σεζόν ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στην Σεβίλη, καταγράφοντας συνολικά 38 συμμετοχές, με τις 28 να είναι στη La Liga. Μάλιστα αν δεν είχε αποβληθεί σε ένα ματς θα ήταν όλες 90λεπτα!! Η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει στα 2.500.000 ευρώ και βάση αυτής βρίσκεται στην 18η θέση της λίστας με τους free agents.

Παρεμπιπτόντως στην κορυφή της βρίσκουμε έναν άλλον στόπερ, που παραλίγο να βρεθεί πριν κλείσει το ελληνικό μεταγραφικό παζάρι στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Κάτι η δική του απροθυμία για Ελλάδα και κυρίως οι πληροφορίες που πήραν από... χέρι, από την  Γερμανία (ο 24χρονος άσος κόπηκε το καλοκαίρι από την Χοφενχάιμ), για χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού οδήγησαν τους Πρωταθλητές στον Λόβρεν. Ο λόγος ασφαλώς για τον Ουμάρ Σολέ, με τα 10.000.000 ευρώ, ο οποίος περιέργως τελικά έμεινε ελεύθερος από την Σάλτζμπουργκ (επιβεβαιώνοντας έτσι τις ... υποψίες των ανθρώπων του δικεφάλου)!

Για να επανέλθω στον Σέρχιο Ράμος, αυτός και όχι ο Δανός Κάιερ που γράφτηκε στα ελληνικά ΜΜΕ (ελεύθερος από την Μίλαν), αποτελεί το νέο φιλόδοξο μεταγραφικό στόχο των συνεργατών του Μάριου Ηλιόπουλου, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΌΣΟΝ ,μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ο Ματίας Αλμέιδα τους ανάψει πράσινο για την μεταγραφή/προσθήκη και ενός έμπειρου στόπερ!! Μπορεί να έχει λίγες πιθανότητες, να μη υπάρχει μέχρι στιγμής πρόταση ή συζήτηση σε εξέλιξη από πλευράς κιτρινόμαυρων αλλά η στήλη βρίσκεται στη θέση να γνωρίζει πως έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση Σέρχιο Ράμος ώστε να γίνει η κίνηση αν παρθεί η... μεγάλη απόφαση!! Αυτή την στιγμή ο εμβληματικός Ισπανός αμυντικός είναι περισσότερο μια..."μεγάλη ιδέα" αλλά ποτέ δεν ξέρεις εφόσον δεν μπει ο Οκτώβριος. 

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ στοχεύει μέσω τέτοιων κινήσεων πρώτα από όλα στο να  μεγαλώνει το brand  του κλαμπ στην Ευρώπη. Και έχει την δυνατότητα να δώσει συμβόλαιo αντίστοιχα των Μαρσιαλ και Λαμέλα, με τρελό signing bonus σε παίκτη όπως ο Σέρχιο Ράμος. Τα λεφτά υπάρχουν δηλαδή, αρκεί και ο Ισπανός σταρ να είναι... πρόθυμος να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Αυτό προφανώς ήθελαν να μάθουν στην Ενωση, με την προσέγγιση που δεδομένα έχει γίνει στην πλευρά Ράμος. Κι από εκεί και πέρα είναι θέμα Αλμέιδα, που στο πίσω μέρος του μυαλού του προφανώς και δεν θέλει να πειραχτεί η θέση και ο ρόλος στην ομάδα του αμυντικού του ηγέτη και επίσης πολύπειρου, Ντομαγκόι Βίντα (από τα πιο υψηλά συμβόλαια, πάνω από 1.500.000 ευρώ)

Intime

Στο δια ταύτα οι δικές μας πληροφορίες ήθελαν από τις ημέρες που έκλεινε τον Μαρσιάλ να αφήνουν ... παραθυράκι και για μια ακόμη μεταγραφή, πρωτοκλασάτου ελεύθερου στόπερ. Μάλιστα είχαμε αποκαλύψει από την Τετάρτη στον ElladaSports 94,3  πως  ο στόχος του Ηλιόπουλου είναι ο Ράμμος και όχι ο Κάιερ ή ο Ματίπ.  Σήμερα μπορούμε να πούμε πως κρατάνε ακόμη ζεστή την περίπτωση Ράμος.

Intime

ΥΓ. Ο Σέρχιο Ράμμος έχει πολύ καλή άποψη και σχέση με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Παναθηναϊκός όμως, έχει κλείσει τις μεταγραφές του. Ετσι  τουλάχιστον λένε... Αν "άνοιγαν" το επόμενο 10ημερο και πήγαιναν για στόπερ ο Σερχιο Ράμος θα έπαιζε. Αυτά...