Την περίπτωση του Ντάνι Ρόουζ για την ΑΕΚ επαναφέρει στο προσκήνιο ο αγγλικός Τύπος.

Ο 32χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η οποία είναι πλούσια από σταθμούς στο Νησί. Εξάλλου έπαιξε 13 χρόνια στην Τότεναμ, καταγράφοντας 214 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει από Πίτερμποροου, Μπρίστολ Σίτι, Σάντερλαντ, Νιούκαστλ.

Ο γεννημένος στο Ντόνκαστερ Βρετανός με τζαμαϊκανές ρίζες μπακ προπονείται στη Νέα Υόρκη για να παραμείνει σε καλή κατάσταση και δημοσίευμα της SUN βάζουν στο παιχνίδι την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ, αλλά και την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα για την Ένωση αναφέρει ότι «η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει άλλη μια μετακόμιση για αυτόν αφού ρώτησε για τον πρώην παίκτη της Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι».

Η περίπτωση του Ρόουζ ακούστηκε στην ΑΕΚ την εποχή που έμεινε ελεύθερος, ωστόσο δεν προχώρησε και έτσι η... βόμβα δεν πυροδοτήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Είναι αδελφός του Μιτς Ρόουζ που παίζει στην Μικλεόβερ, ξάδερφος του Μάικλ Ράνκιν και ανεψιός του Μαρκ Ράνκιν.