Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 17:25:00

Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης!

Ο Ρουμάνος του δείχνει την έξοδο και η διοίηση ζητάει εξηγήσεις. Η ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης και η κακή εικόνα αρκετών ποδοσφαιριστών, θα φέρει εξελίξεις ενόψει καλοκαιριού. Ο προπονητής έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και ας υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και εντός του συλλόγου.
 

ΠΑΟΚ - Φελίπε Σοάρες: Ως εκλεκτός τού Ζοσέ Μπότο είχε έρθει στον Δικέφαλο ο 23χρονος διεθνής Πορτογάλος άσος, κίνηση που είχε δείξει τον τρόπο που ήθελε να κινηθεί η ομάδα μέσα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Γιατί το νέο στέλεχος της ΠΑΕ έχει έρθει σε συνεννόηση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ήθελαν να πέσει κατακόρυφα ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Αλλά και, παράλληλα, να αποκτηθούν παίκτες που έχουν τα φόντα για να κάνουν πρωταθλητισμό με συνέπεια.

Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή ο Σοάρες έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρεθεί στην κατάσταση που τον θέλει ο Λουτσέσκου, πριν του δώσει τη φανέλα του βασικού - Ήταν εμφανές ότι είχε φτάσει απροπόνητος στη Θεσσαλονίκη.

Προφανώς, βέβαια, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε αποκτήσει τον Φελίπε Σοάρες για να του έφερνε βαθμούς και να έπαιρνε παιχνίδια άμεσα. Αλλά για να έστηνε (και) πάνω του όλα τα επόμενα χρόνια το σύνολο που θέλει να δημιουργήσει.

Φαίνεται, όμως, ότι το μέλλον του Πορτογάλου βρίσκεται μακριά από την Τούμπα, δεδομένου ότι ούτε οι συμπαίκτες του δείχνουν να τον εμπιστεύονται ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. φάνηκε ξεκάθαρα αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!), αλλά ούτε και έχει καταφέρει να πείσει κανέναν για την αξία της παραμονής του.

Ποιος κλαίει τα 3 εκατ. ευρώ που είχε δώσει για να αποκτηθεί ο Πορτογάλος χαφ, το ξέρετε. Ποιος θα αξιολογηθεί το προσεχές για αυτά τα 3 εκατ. ευρώ που φαίνεται ότι πήγαν στράφι, επίσης το ξέρετε. Και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σοάρες να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του, μήπως και πάρει ξανά τα πάνω του...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στα κόκκινα με Ανιγκό, δεν ήθελαν τον Μίτσελ - Κουλ Γιοβάνοβιτς, άλλαξε στυλ η ΑΕΚ - Μεγάλος ο Λουτσέσκου" 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags