Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έγκλημα" εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τεράστιες ευθυνες Ανιγκό - Τον… έκαψε με ΑΕΚ και ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 17:14:00

"Έγκλημα" εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τεράστιες ευθυνες Ανιγκό - Τον… έκαψε με ΑΕΚ και ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έγκλημα" εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τεράστιες ευθυνες Ανιγκό - Τον… έκαψε με ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Κίνδυνος για την μεγάλη επένδυση που έγινε στο Λιμάνι. Ποιος παίκτης των Πειραιωτών βρίσκεται στο στόχαστρο οπαδών και Τύπου το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο όμως να μην φταίει στην πραγματικότητα για την εικόνα του μέσα στο γήπεδο;

Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Ανιγκό, προκειμένου να χωρέσει τον Βαλμπουενά στην ενδεκάδα του "Γ. Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ακύρωσε τόσο τον Κώστα Φορτούνη όσο και τον Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός ειδικά σχεδόν σε όλα τα ματς παίζει εκτός θέσης και πλέον, κινδυνεύουν ανοιχτά να τον "κάψουν".

Το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να υπογράψουν τον Μπιέλ, έπειτα από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με την Κοπεγχάγη. Και την καλύτερη αυτή του χρονιά την έκανε ως δεκάρι και όχι ως εξτρέμ. Ακόμα και στους Δανούς δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Μπιέλ έπαιζε κι εκεί στα άκρα, δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Είναι τρομερό και ταυτόχρονα ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στους Πειραιώτες, το γεγονός ότι πάει ολοταχώς για... στράφι μια επένδυση 6 εκατ. ευρώ του περσινού καλοκαιριού.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμπατριωτών του για τον Μπιέλ

Τα όσα κάνει πάντως στην Ελλάδα ο Ισπανός, ακόμα και μ' αυτές τις συνθήκες, έγιναν πρόσφατα αφορμή στην καταλανική ιστοσελίδα Sport να φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, όπου τονίζει ότι έχει το γκολ στο... αίμα του. Επίσης, αναφέρει ότι τα 15 του τέρματα φέτος (σ.σ. μαζί με όσα είχε πετύχει πριν και με την Κοπεγχάγη), είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει Ισπανός φέτος σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

"Ειλικρινά μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, για τα επόμενα χρόνια. Μου εξήγησαν τα πάντα που θέλουν να κάνουν και το αγάπησα", είπε ειδικότερα ο Μπιέλ για τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. Λέτε αυτό να ισχύει ακόμα στο μυαλό του;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Αλλάζει τη... μισή ενδεκάδα, τέλος top όνομα - Σκάει ηχηρή ανακοίνωση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags