Facebook Pixel Ξενερωμένος ο Λουτσέσκου - Άκυρο το ματς με την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-26 23:44:00

Ξενερωμένος ο Λουτσέσκου - Άκυρο το ματς με την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξενερωμένος ο Λουτσέσκου -  Άκυρο το ματς με την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα και το ντέρμπι με τον Άρη έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στην κάμερα της Cosmote TV έπειτα από το παιχνίδι:

Για τα πλάνα του και αν αυτά άλλαξαν μετά την αποβολή του Κάργα: «Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον τρόπο που εξελίχθηκε, ένα πράγμα θέλω να πω. Ακόμη και αν είναι δύσκολη η κατάσταση, πρέπει να ακυρώσουμε αυτό το παιχνίδι και από αύριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία το παιχνίδι με τον Άρη και οτιδήποτε έρχεται μετά από αυτό»

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ ακόμη και με 10 παίκτες: «Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το παιχνίδι σαν παιχνίδι, μένοντας με 10 παίκτες ίσως υπήρξε το σενάριο της ήττας. Νομίζω πως το κάναμε πολύ πιο εύκολο με τα λάθη που κάναμε, στο 7' και μετά από λίγο στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν' αντιδράσουμε, να παίξουμε λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Ενδεχομένως μία σημαντική για μας ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ α τετ, υπήρχε μία πτώση, θα μπορούσε να κερδίσει εκεί μία αποβολή, είναι η έλλειψη της εμπειρίας, θα μπορούσε ίσως να αντιδρούσε διαφορετικά. Τα επεισόδια αυτά έκριναν το παιχνίδι και ήρθαν από δικά μας λάθη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags