Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξεκάθαρος Τσακίρης για την αναβολή στα Πλέι οφ - "Μην το χρεώνουμε στην ΑΕΚ και αυτό..." (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-07 17:16:00

Ξεκάθαρος Τσακίρης για την αναβολή στα Πλέι οφ - "Μην το χρεώνουμε στην ΑΕΚ και αυτό..." (Audio)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Τσακίρης για την αναβολή στα Πλέι οφ - "Μην το χρεώνουμε στην ΑΕΚ και αυτό..." (Audio)

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη, την άποψή του για τον ορισμό των αναμετρήσεων τη Δευτέρα και τα πλάνα ενδεκάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ανέφερε πως δεν ήταν υπόθεση... ΑΕΚ ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων τη Δευτέρα. «Οι πέντε από τις έξι ομάδες των playoffs είπαν να γίνουν Δευτέρα οι αγώνες, μην το χρεώνουμε στην ΑΕΚ και αυτό. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι η ΑΕΚ ελέγχει την Super League».

«Έχει θεματάκια ακόμα η ΑΕΚ, από τη στιγμή που έχουν ταλαιπωρηθεί 5-6 άνθρωποι. Τρία σερί έπαιξε η ΑΕΚ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν της ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε. Πλέον εξαρτάται από τη δική της κατάσταση, αλλά και από το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η λογική, λέει, πως από τη στιγμή που προπονηθούν κανονικά και είναι όλοι καλά, θα έχουμε επιστροφή του Ρότα που ξεπέρασε το πρόβλημα της διάσεισης και της ίωσης. Θα δούμε αν θα είναι ο Σιμάνσκι με τον Γιόνσον ή ο Σιμάνσκι με τον Πινέδα στον άξονα. Έχουμε δει, όμως, το στήσιμο της ενδεκάδας από τον Αλμέιδα, με μικροαλλαγές και διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκυρο για Πάλμα στον Ολυμπιακό - Φαβορί η ΑΕΚ, αρέσει και ο Ιτούρμπε - Ταιριάζει για αντι-Μπερνάρ στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags