Super League: Εξαιρετική σεζόν διανύει φέτος ο Λοΐζος Λοΐζου, της Ομόνοιας, καθώς στα 19 του χρόνια είναι βασικός σε ομάδα που βρίσκεται σε συνθήκες πρωταθλητισμού (φέτος έμεινε μακριά από την κορυφή), ενώ έχει δώσει ήδη 15 παιχνίδια με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στη θέση "10" αλλά και στην αριστερή πτέρυγα. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι φέτος έχει 39 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στους ομίλους τού Europa League.

Ο νεαρό άσος είχε απασχολήσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ παλιότερα, πέρασε ένα δύσκολο διάστημα (είχε μείνει εκτός ομάδας όπως ο… Κώστας Φορτούνης) στην Ομόνοια μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026), και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Αλλά εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του είχε απορρίψει πρόταση της Μπριζ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Από την Κύπρο μαθαίνουμε ότι συνεχίζει να ενδιαφέρει τους μεγάλους τού ελληνικού πρωταθλήματος αλλά ποιος θα έδινε τόσα λεφτά για την απόκτησή του;

 

Πλην του Λοΐζου στην Ομόνοια, φέτος, αγωνίζεται και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που διανύει καλή και παραγωγική σεζόν και παρότι οι Πράσινοι θέλουν να του δώσουν νέο συμβόλαιο, ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Υπάρχει ομάδα για να του δώσει 400.000 ευρώ συμβόλαιο και να τον εντάξει στο δυναμικό της, έστω ως δεύτερη (και αξιόπιστη) λύση; Κοιτάξτε στην Αθηνα, μετά κοιτάξτε στη Θεσσαλονίκη, και κάτι μπορεί να βρεθεί.

Κι ένα ακόμα: Μια και μιλάμε μια δεύτερη ή τρίτη λύση στην επίθεση, κρατήστε κάπου και το όνομα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, από την Κύπρο επίσης. Όχι για ομάδα πρώτης γραμμής στην Ελλάδα, αλλά για εκείνες της ουράς. Φέτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορίας της Κύπρου με 15 γκολ και θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή που θα έδινε λύσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 επιλογή ο Ρεμπρόφ και… Ολυμπιακός για Λουτσέσκου χωρίς τα 7 εκατ. - Ανατροπή με Πέλκα λόγω Μιρτσέα!