Facebook Pixel Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟ ο Βέρμπιτς - Σούπερ ατάκα για πρωτάθλημα - "Τα λέμε στη Λεωφόρο" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 02:23:00

Φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟ ο Βέρμπιτς - Σούπερ ατάκα για πρωτάθλημα - "Τα λέμε στη Λεωφόρο" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟ ο Βέρμπιτς - Σούπερ ατάκα για πρωτάθλημα - "Τα λέμε στη Λεωφόρο" (ΦΩΤΟ)

Το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της φετινής χρονιάς και την απώλεια του τίτλου έστειλε ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του social media.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Μήνυμα στα προσωπικά του social media έστειλε ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με αφορμή το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπου και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, ενώ στάθηκε στους στόχους της επόμενης χρονιάς για τους Πράσινους που δεν είναι άλλος από τον τίτλο.

«Το τέλος της σεζόν δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Λόγω των προσωπικών και άλλων θεμάτων δε μπόρεσαν να βοηθήσω όσο ήθελα. Τη νέα σεζόν θα είμαστε πιο δυνατή, με ένα στόχο να φέρουμε το πρωτάθλημα εκεί που ανήκει, στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε για την απίθανη υποστήριξη φέτος. Τα λέμε στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Champions League, μέχρι τότε πάμε ΠΑΟ», έγραψε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags