Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ εξέλιξη για ξένο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος για... άλμα σε ομάδα της Premier - Δεν είναι ο Άκπομ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 21:22:00

Σούπερ εξέλιξη για ξένο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος για... άλμα σε ομάδα της Premier - Δεν είναι ο Άκπομ!

Sportdog Team
Σούπερ εξέλιξη για ξένο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος για... άλμα σε ομάδα της Premier - Δεν είναι ο Άκπομ!

Θα είναι φοβερή εξέλιξη στην καριέρα του!

ΠΑΟΚ: Ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο αγγλικό ποδόσφαιρο αναμφίβολα είναι ο Βενσάν Κομπανί. Ο Βέλγος άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην Μεγάλη Βρετανία πήρε την Μπέρνλι και την οδήγησε στην επιστροφή της στην Premier League με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο στην Championship.

Πλέον οι «κλάρετς» ετοιμάζονται για την νέα σεζόν που τους βρίσκει και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τον Κομπανί να έχει πρώτο στόχο για μεταγραφή έναν… όχι και τόσο παλιό γνωστό παίκτη που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευματα στο Βέλγιο σήμερα η Μπέρνλι έχει κάνει πρόταση συμβολαίου στον Γκόικο Τσίμιροτ!

Ο 30χρονος πλέον Βόσνιος χαφ μετά από πέντε χρόνια στην Στάνταρ Λιέγης και μια εξαιρετική πορεία εκεί με σχεδόν 200 εμφανίσεις (198 για την ακρίβεια) δεν θα ανανεώσει με την βελγική ομάδα, αφού του έγινε πρόταση ανανέωσης με 30% μειωμένες αποδοχές όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στα βελγικά ΜΜΕ και στις 30 Ιουνίου μένει και τυπικά ελεύθερος.

Ίσως όμως να μην προλάβει να μείνει ελεύθερος αφού η πρωταθλήτρια της Championship, Μπέρνλι του έχει καταθέσει προσφορά για να τον φέρει στο «Τερφ Μουρ» και τον Βενσάν Κομπανί να είναι άριστος γνώστης της βελγικής αγοράς, αφού πριν την εντυπωσιακή του σεζόν με τους «κλάρετς» ήταν προπονητής της Άντερλεχτ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags