Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Λέσκοτ θυμήθηκε την εμπειρία του από Ελλάδα! Ξεχωριστή ιστορία για τους οπαδούς
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 12:24:00

Ο Λέσκοτ θυμήθηκε την εμπειρία του από Ελλάδα! Ξεχωριστή ιστορία για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Sportdog Team
Ο Λέσκοτ θυμήθηκε την εμπειρία του από Ελλάδα! Ξεχωριστή ιστορία για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ο Άγγλος στόπερ μίλησε για το σύντομο πέρασμά του από τη χώρα μας και την Ένωση.

Τους οπαδούς της ΑΕΚ και το πέρασμα στην Ελλάδα θυμήθηκε ο Τζολέον Λέσκοτ. Ο βετεράνος πλέον ποδοσφαιριστής ήρθε στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, την περίοδο που στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν ο Τιμούρ Κετσμπάγια. Ωστόσο το πέρασμά του ήταν πολύ σύντομο, εξαιτίας ενός τραυματισμού του.

Ο Άγγλος αμυντικός που κατά τη διάρκεια της καριέρας του πέρασε από Γουλβς, Έβερτον, Μάνστεστερ Σίτι μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Star Sport»,  για την εμπειρία του στη χώρα μας και τους Ένωσης, για τους οποίους είχε μία ξεχωριστή ιστορία να διηγηθεί.

«Πολλά πράγματα ήταν αναπάντεχα ή απλά πράγματα που εγώ δεν είχα συνηθίσει. Θυμάμαι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί ήρθαν στο ξενοδοχείο που μέναμε και ήταν στον χώρο της ρεσεψιόν. Τότε ο αρχηγός της ομάδας μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε 'πάμε κάτω, είναι εδώ οι οπαδοί'.

Όταν λέω οπαδοί δεν εννοώ 2-3 που ήρθαν για αυτόγραφα. Ήταν οι οργανωμένοι με κασκόλ. Εγώ είχα μια ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, κάνω αυτά που χρειάζεται. Χαλαρώνω, βάζω πάγο και κάνω αποθεραπεία. Και του είπα: 'Αλήθεια; Μπα, λέω να μην έρθω'. Εκείνος απάντησε: 'Δεν σε ρωτάω, πάμε κάτω'. Όταν πήγαμε κάτω η κατάσταση είχε φτιαχτεί. Τραγουδούσαν συνθήματα, θέλοντας να μας πουν πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι», ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ έχασε: «Τελικά χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποιες μέρες ρεπό, οπότε θα πήγαινα σπίτι μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν στο πάρκινγκ και όταν επιστρέψαμε, μας περίμεναν εκεί οι οργανωμένοι. Αλλά όπως βγαίναμε με τον προπονητή, μπορούσα να πάω από την άλλη πλευρά να πάρω το αμάξι μου και να πάω στο αεροδρόμιο. Οπότε δεν είδα τι έγινε. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, θα έλεγα,

Συνολικά, παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν καλοί. Η πλειοψηφία από αυτούς ήταν καταπληκτικοί, αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Ο Λέσκοτ αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αγωνίστηκε με Ξάνθη, Βέροια, Ηρακλή και Ολυμπιακό. Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ήταν το τελευταίο του με την Ένωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags