Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σιγουριά από ξένο τεχνικό ενόψει τελικού - "Θα κερδίσει τον Αλμέιδα ο Λουτσέσκου - Το θέλει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 00:56:00

Σιγουριά από ξένο τεχνικό ενόψει τελικού - "Θα κερδίσει τον Αλμέιδα ο Λουτσέσκου - Το θέλει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ"

Σιγουριά από ξένο τεχνικό ενόψει τελικού - "Θα κερδίσει τον Αλμέιδα ο Λουτσέσκου - Το θέλει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος τεχνικός που έχει περάσει από την χώρα μας και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και την Ένωση.

Άνχελ Λόπεθ: Για τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος προπονητής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» λέγοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι αυτός που πανηγυρίσει την Τετάρτη (24/5).

«Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δουλέψω. Αγαπώ την Ελλάδα και τον κόσμο της. Είχα πρόταση από τον Λεβαδειακό αλλά η ομάδα είχε κάποια προβλήματα και προτιμήθηκε ένας Έλληνας προπονητής».

Για ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει καλύτερο ρόστερ, είναι καλύτερη και πήρε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το θέλει πιο πολύ και έχει περισσότερες πιθανότητες για να το κατακτήσει. Ο Λουτσέσκου προετοίμασε τους παίκτες για το παιχνίδι αυτό».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι ένα ντέρμπι και θα ήταν καλό να υπήρχαν οπαδοί. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο».

Για τη μάχη των πάγκων: «Ο Λουτσέσκου θα νικήσει τον Αλμέιδα γιατί είναι πιο δυνατός στο αμυντικό κομμάτι και την τακτική. Αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει λάθη, θα είναι ο νικητής», είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags