Facebook Pixel Κυκλοφορία Εισιτηρίων Διαρκείας Παναθηναϊκού 2023-24: Πότε και που;
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 21:30:00

ότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας στον Παναθηναϊκό - Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο!

Sportdog Team
ότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας στον Παναθηναϊκό - Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο!

Στους παλαιούς κατόχους αρχικά το δικαίωμα ανανέωσης.

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αναμένεται να βγουν προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η ζήτηση φυσικά από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη, μετά και την εντυπωσιακή πορεία που είχε φέτος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σημειώνεται, ότι αρχικά θα δοθεί δικαίωμα στους παλαιούς κατόχους για ανανέωση, ενώ στη συνέχεια τα διαρκείας θα τεθούν προς διάθεση στο ευρύ κοινό.

Στη Λεωφόρο τα προκριματικά και... βλέπουμε

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον αντίπαλό του να προκύπτει από τους δευτεραθλητές είτε του Βελγίου, είτε της Ουκρανίας.

Η Λεωφόρος ως γήπεδο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με παρεμβάσεις της διοίκησης τα τελευταία χρόνια, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορούσε να λάβει το "πράσινο" φως ως έδρα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Αυτό φαίνεται πως αφορά ωστόσο μόνο τη φάση των ομίλων, καθώς η ΠΑΕ θα δώσει τα προκριματικά κανονικά στη Λεωφόρο. Ο μοναδικός αστερίσκος αφορά πιθανή συμμετοχή του Τριφυλλιού στα πλέι οφ του Champions Legaue, εκεί όπου το "Απ. Νικολαΐδης" είναι αμφίβολο αν θα πάρει άδεια από την UEFA.

Πάντως να επισημάνουμε και κάτι ακόμα εδώ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός να πάει με έδρα το ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Στη Super League και της επόμενης χρονιάς δηλαδή (σ.σ. 2023-24), όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο "καμίνι" της Λεωφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Βουλιαγμένη - Χαστούκια ποδοσφαιρικού παράγοντα σε γνωστό εφοπλιστή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags