Facebook Pixel ΑΕΚ: Σημαντική εξέλιξη για Πινέδα - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον πασίγνωστης ομάδας - "Θα μπορούσε να έρθει..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 20:15:00

Σημαντική εξέλιξη για Πινέδα - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον πασίγνωστης ομάδας - "Θα μπορούσε να έρθει..."

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για Πινέδα - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον πασίγνωστης ομάδας - "Θα μπορούσε να έρθει..."

Νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Μεξικανού άσου και το ενδιαφέρον από πασίγνωστη ομάδα αποκαλύπτει ρεπορτάζ που έρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ρίβερ Πλέιτ: Πολλές είναι οι δυσκολίες στην υπόθεση παραμονής του Ορμπελίν Πινέδα στη ΑΕΚ, κάτι που παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα νέο ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα balonlatino.net αποκαλύπτει ενδιαφέρον από τον σύλλογο της Αργεντινής.

«Ο Πινέδα είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για τη Ρίβερ Πλέιτ για να παίξει στην τελική φάση του Copa Libertadores 2023 και στην πρώτη κατηγορία Αργεντινής. Με δημοσιογράφους του έγκυρου Kery News στο Μεξικό που αναφέρουν ότι ο Maguito θα έχει επίσης προσφορές από το Μεξικό και την την Ευρώπη, και παρόλο που επιθυμεί να παραμείνει στην ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου, δεν θα φαινόταν εντελώς παράλογο να είναι μέρος ενός από τα 5 πιο σημαντικά club που υπάρχουν στη Λατινική Αμερική», αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags