Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μόλις έσκασε: Ανακοίνωσε σπουδαία συμφωνία ο Παναθηναϊκός - Η μεγάλη... επιστροφή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 11:04:00

Μόλις έσκασε: Ανακοίνωσε σπουδαία συμφωνία ο Παναθηναϊκός - Η μεγάλη... επιστροφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Ανακοίνωσε σπουδαία συμφωνία ο Παναθηναϊκός - Η μεγάλη... επιστροφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημο το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Adidas, η οποία τον έχει ντύσει στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ανακοίνωσε σήμερα (12/06) ο Παναθηναϊκός!

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Robe Di kappa και να στραφούν στην… γνώριμη λύση της γερμανικής εταιρίας αθλητικού υλικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Κουρμπέλης με "χρυσό" συμβόλαιο για Μπεσίκτας - Ματσίς για ομάδα Big4 - Υπογράφει ο Τσιντώτας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags