Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι θα κάνει με τον... αντί-Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ - Τα νέα δεδομένα για φορ - Αυτά ισχύουν για Πιάτσα και Ετέμπο
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 15:47:00

Τι θα κάνει με τον... αντί-Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ - Τα νέα δεδομένα για φορ - Αυτά ισχύουν για Πιάτσα και Ετέμπο

Sportdog Team
Τι θα κάνει με τον... αντί-Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ - Τα νέα δεδομένα για φορ - Αυτά ισχύουν για Πιάτσα και Ετέμπο

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι οι περιπτώσεις του μεσοεπιθετικού και του χαφ πηγαίνουν καλά και έχουν περάσει τις εγκρίσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του επιθετικού.

Στις περιπτώσεις του μεσοεπιθετικού και του αμυντικού μέσου που είναι πιο μπροστά από τις υπόλοιπες και αναμένονται εξελίξεις, αλλά και για το ρίσκο με την αναμονή για τον επιθετικό, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ανέφερε πως από εδώ και πέρα τα μεταγραφικά και τα ονόματα που θα ακούγονται θα έχουν βάση και οι πρώτοι στόχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο φορ, ένας μεσοεπιθετικός για τα αριστερά, αμυντικός χαφ και αριστερός μπακ. Μάλιστα, τόνισε πως για τον ακραίο επιθετικό και τον μέσο αναμένονται εξελίξεις, καθώς, έχουν περάσει τις εγκρίσεις και θα είναι οι πρώτοι που θα κλείσουν.

 

Παράλληλα, σχολίασε τα ονόματα των Πιάτσα, Κερκ και Ετέμπο που έχουν ακουστεί, ότι απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ, αλλά, δεν ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους παίκτες που ενδιέφεραν τους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, για το θέμα του φορ, τόνισε αρχικά πως ο Κρμέντσικ έχει κλείσει στον Απόλλωνα Λεμεσού και έτσι, δημιουργείται ένα ρίσκο στον ΠΑΟΚ που περιμένει τον πρώτο του στόχο για τη θέση του φορ, μια δύσκολη περίπτωση από προηγμένο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν θα είναι η μεταγραφή με τη μεγαλύτερη αγωνία το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελή" πρόταση 12 εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια - Τι απάντησε ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags