Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ - "Φέρνει τον δικό του... Μπουχαλάκη - Χαφ 7 εκατ. στον Ολυμπιακό" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 22:52:00

Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ - "Φέρνει τον δικό του... Μπουχαλάκη - Χαφ 7 εκατ. στον Ολυμπιακό" (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ - "Φέρνει τον δικό του... Μπουχαλάκη - Χαφ 7 εκατ. στον Ολυμπιακό" (Vid)

Ο Ισπανός κόουτς έχει έτοιμες μεταγραφικές προτάσεις! Περιμένοντας το... οκ από το Λιμάνι για να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα, ο 42χρονος προπονητής ήδη μελετάει τους Πειραιώτες και τα κενά τους. Ποιον αγαπημένο του παίκτη μπορεί να φέρει μαζί;

Ολυμπιακός: Ένα από τα αγαπημένα παιδιά τού Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Εσπανιόλ φαίνεται ότι έχουν βάλει, ήδη, στο μάτι οι Πειραιώτες, καθώς ήδη έχουν συνδεθεί με τον Βινίσους Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ανήκει στη βελγική Λομέλ και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εσπανιόλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είναι 24 ετών, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούζγο, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική (από τη Φλαμένγκο ήρθε στην Ευρώπη ο Βίνι) και συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των ποδοσφαιριστών που έρχονται στην Ευρώπη για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

"Παιδί του Μαρτίνεθ στην Εσπανιόλ - 2,5 εκατ. ευρω για το 60% των δικαιωμάτων του - Θυμίζει Μπουχαλάκη - Έτσι ταιριάζει στον Ολυμπιακό"

"Ήταν παίκτης τού προπονητή στην Εσπανιόλ, έπαιξε όσο ήταν ο Μαρτίνεθ στην ομάδα. Φέτος έχει 37 ματς σε πρωταθλημα και Κυπελλο, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Οταν αποχώρησε ο Μαρτίνεθ από την Εσπανιόλ, έχασε τη θέση του στην 11άδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Ουσιαστικά είναι αμυντικός χαφ, όπως είχε τον Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός, περισσότερο για να κλέψει την μπάλα και να την δώσει σε οργανωτή για να κάνει την επίθεση η ομάδα του".

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να είναι η τιμή του;

"Στην Εσπανιόλ τον είχαν πάρει δανεικό από τη Λομέλ, του Βελγίου. Τώρα θα επιστρέψει ξανά εκεί. Η Λομέλ τον είχε αποκτήσει με 2,5 εκατ. ευρώ, είχε πληρώσει αυτό το ποσό για το 60% των δικαιωμάτων του το 2020. Θεωρώ ότι μπορεί να τον δώσει ξανά δανεικό, με οψιόν αγοράς".

Πώς μπορεί να ταιριάξει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Είναι παίκτης που θα πρέπει να τον πλαισιώσεις με δύο ποδοσφαιριστές, για να κάνει αυτός τη βρώμικη δουλειά και εκείνοι περισσότερο να δημιουργούν. Ως στόπερ μπροστά από την άμυνα  παίζει .Ήταν προσωπική επιλογή του Μαρτίνεθ, οπότε αν έρθει ο προπονητής μπορεί να τον πάρει και στον Ολυμπιακό".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει κάθε ρεκόρ ο Μαρινάκης με deal 60 εκατομμυρίων - Εμπλοκή Μέσι, Μπέκαμ και... Ίντερ Μαϊάμι! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags