Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: "Βόμβα" από την Πορτογαλία με Σάμαρη - Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 22:14:00

"Βόμβα" από την Πορτογαλία με Σάμαρη - Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του

Sportdog Team
"Βόμβα" από την Πορτογαλία με Σάμαρη - Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Έλληνα μέσου προχώρησε έγκυρο Μέσο από την Ιβηρική που αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις να "κρεμάσει τα παπούτσια" του.

Ανδρέας Σάμαρης: Δημοσίευμα... φωτιά από την πορτογαλική εφημερίδα O' Jogo που σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο Έλληνας μέσος σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ξεκινήσει να ασχολείται με την προπονητική.

«Η Ρίο Αβε προσπάθησε να πείσει τον Έλληνα να συνεχίσει, αλλά αυτός έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο σπίτι. Προέχει η οικογένεια και οι… πάγκοι. Ο Σάμαρης πλέον μπορεί να έγραψε, στη Vila do Conde, το τελευταίο κεφάλαιο του ως παίκτης, παρόλο που είναι μόλις 34 ετών. Θα παίξει μόνο εάν έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, κυρίως επειδή βλέπει το μέλλον του ως προπονητής.

Ζυγίστηκαν οικογενειακά θέματα, καθώς και ένας προβληματισμός για το μέλλον, καθώς ο Σάμαρης αισθάνεται μεγαλύτερη πρόκληση να προετοιμαστεί για το μέλλον του ως προπονητής παρά να συνεχίσει να παίζει χωρίς να νιώθει το ίδιο κίνητρο. Μόνο μια εξωπραγματική πρόταση θα μπορούσε να κάνει τον Έλληνα να παρατείνει την καριέρα του για άλλη μια σεζόν. Αυτό την στιγμή που υπάρχουν ακόμη και οπαδοί της Μπενφίκα που ζητούν την επιστροφή του στον σύλλογο», αναφέρει ο το ρεπορτάζ της O' Jogo για τις σκέψεις που έχει ο Ανδρέας Σάμαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνα στόπερ "θηρίο" διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς - Ξεχώρισε με Εθνική - Επιστρέφει η... περσινή αποκάλυψη! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags