Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μανόλο Γκαμπιαντίνι: Βουίζει και η Ιταλία για ΠΑΟΚ και Γκαμπιαντίνι - Επιβεβαιώνεται η "χρυσή" πρόταση Σαββίδη - Πίεση στον παίκτη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 12:00:00

Βουίζει η Ιταλία για ΠΑΟΚ και Γκαμπιαντίνι - Επιβεβαιώνεται η "χρυσή" πρόταση Σαββίδη - Πίεση στον παίκτη!

Sportdog Team
Βουίζει η Ιταλία για ΠΑΟΚ και Γκαμπιαντίνι - Επιβεβαιώνεται η "χρυσή" πρόταση Σαββίδη - Πίεση στον παίκτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του επιθετικού στον Δικέφαλο του Βορρά, που παίζει τα... ρέστα του για την περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Τι αναφέρουν σήμερα στην Ιταλία για την υπόθεση.

Όλα για όλα από τον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι! Οι "ασπρόμαυροι" φέρονται να πιέζουν την πλευρά του Ιταλού επιθετικού για να αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει και η οποία είναι κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχη.

Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ fix τον χρόνο, συν μπόνους, για συμβόλαιο 2+1 ετών στον Γκαμπιαντίνι, με την σημερινή "La Repubblica" να επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη πρόταση του Δικεφάλου και να προσθέτει ότι θα μπορούσε να πείσει τον 31χρονο φορ να δοκιμάσει ξανά στο εξωτερικό, μετά το πέρασμά του από την Premier League την διετία 2017-19 με την φανέλα της Σαουθάμπτον.

«Από τους ελάχιστους που διασώθηκαν από την άθλια σεζόν της Σαμπντόρια που κορυφώθηκε με έναν πολύ πικρό υποβιβασμό στη Serie B είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας και στην συνέχεια προσθέτει μεταξύ άλλων:

«Σύμφωνα με όσα συνέλεξε η Repubblica, μετά την αρχική προσέγγιση που έγινε τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσημη πρόταση στον επιθετικό από το Μπέργκαμο.

Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει ένα διετές συμβόλαιο με πολύ σημαντικές απολαβές που θα μπορούσε να πείσει τον πρώην επιθετικό της Αταλάντα, της Μπολόνια και της Νάπολι. Ο Γκαμπιαντίνι είναι πιθανόν να ζήσει μια νέα επαγγελματική περιπέτεια στο εξωτερικό, μετά από αυτή που έζησε στην Premier League με τη Σαουθάμπτον το 2017και 2019.

Οι Έλληνες, ωστόσο, θα ήθελαν μια όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση από τον παίκτη. Πιέζουν για να πάρουν μια θετική απάντηση και παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την περίπτωση του Γκαμπιαντίνι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε deal με πασίγνωστο αριστερό μπακ των 20 εκατομμυρίων ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags