Εν αναμονής της άφιξης, πιθανότατα αύριο, του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε στη Βαρκελώνη δύο συναντήσεις με τον Κορδόν για μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως το φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή είναι στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξήγησε πως ήδη έχει φύγει ο Μπακαμπού, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα προκύψει με τον Ελ Αραμπί και ο Χασάν σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο λόγω του τραυματισμού που έχει στο γόνατο.

 

Τόνισε, επίσης, πως εξυπακούεται πως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας γκολτζής υψηλού επιπέδου και είναι ανοικτή η μεταγραφή και δεύτερου επιθετικού ανάλογα με τις υπόλοιπες εξελίξεις με τους υπάρχοντες παίκτες.

Μάλιστα, κατέγραψε πως ο Αλγκασίμ (ο καλύτερος κυνηγός της Β’ ομάδας) είναι με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρική Κ23 και το μεγαλύτερο ταλέντο της Ακαδημίας, ο Κωστούλας, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία, παρότι είναι μόλις 16 ετών, προκειμένου ο προπονητής να τσεκάρει πόσο έτοιμος ή δεν είναι ακόμα, για να μπει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Τέλος, προανήγγειλε πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει δύο μεγάλους παίκτες του, τον Παπασταθόπουλο και τον Βαλμπουενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα Ολυμπιακού δεν θέλει να μείνει... ούτε μέρα - Άσχημα μαντάτα για Σωκράτη - 1 εκατ. σε Ανδρούτσο