Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Σε μπελάδες ο Άρης - Ενεργοποιείται η αφαίρεση τριών βαθμών για την υπόθεση Μήτρογλου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 14:58:00

Σε μπελάδες ο Άρης: Ενεργοποιείται η αφαίρεση τριών βαθμών για την υπόθεση Μήτρογλου!

Sportdog Team
Σε μπελάδες ο Άρης: Ενεργοποιείται η αφαίρεση τριών βαθμών για την υπόθεση Μήτρογλου!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έκανε δεκτή την αίτηση του Κώστα Μήτρογλου και με απόφασή του ενεργοποιεί την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ΠΑΕ Άρης μέχρι να εξοφληθεί πλήρως ο διεθνής ποοδσφαιριστής. Τι απαντούν οι Κίτρινοι.

Σύμφωνα με την πρωτόδιξη απόφαση της 11ης Απριλίου, η ΠΑΕ Άρης έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ στον Μήτρογλου, με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε περίπτωση μη εξόφλησης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της απόφασης.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησαν να αποπληρώσουν με δόσεις το ποσό στον Μήτρογλου, αλλά ο Έλληνας επιθετικός απαίτησε την εφάπαξ καταβολή του ποσού.

Στη σχετική απόφασή του το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Άμεση ήταν και η τοποθέτηση του Άρη για την υπόθεση Μήτρογλου καθώς από την ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια ανησυχία, τονίζοντας πως θα έχει εξοφληθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Μάλιστα αφήνουν αιχμές προς τον παίκτη υπογραμμίζοντας ότι «ήδη έχει εισπράξει ένα μεγάλο μέρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο! Ακόμα μια μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοινώθηκε ποδοσφαιριστής

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags