Ο Παναθηναϊκός έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας του εμφάνισης για τη σεζόν 2023/24 σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Το τριφύλλι έχει αναλάβει να ντύσει η εταιρεία ένδυσης adidas. Το μότο της νέας καμπάνιας ήταν το "return to glory" (επιστρέφει στη δόξα).

Η Adidas έντυνε τον Παναθηναϊκό από το 1995 έως και το 2015 με το τριφύλλι να ζει κάποιες από τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας του.

Φωτογραφίες με τους παίκτες και ανθρώπους του Παναθηναϊκού από την παρουσίαση της νέας φανέλας στο Ζάππειο:

Βασιλαράς: Να είναι καλότυχες οι νέες φανέλες!

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Νίκος Βασιλαράς, στάθηκε στην επιστροφή των πράσινων στην ευρώπη και στην οικογένεια της Adidas.
Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού:

«Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Γνώριμα λημέρια. Παναθηναϊκός και adidas είναι ξανά μαζί. Είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα.Ο μεγαλύτερος ελληνικος σύλλογος επιστρέφει στην ευρώπη με μία φανέλα που κλάψαμε και γελάσαμε στο παρελθον. Ζήσαμε στιγμές Παναθηναϊκού μεγαλείου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι πλέον. Μας το ζητούσαν πολύ επίμονα οι εκατομμύρια των οπαδών μας. Να ευχυθούμε οι φανέλες να είναι καλότυχες που θα μας συνοδέψουν σε Ελλάδα και Ευρώπη».