Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γκολτζής των 8 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Φεύγει από μεγάλη ομάδα - "Είναι 9αρι όχι… Μπακαμπού"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-24 18:16:00

Γκολτζής των 8 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Φεύγει από μεγάλη ομάδα - "Είναι 9αρι όχι… Μπακαμπού"!

Το νέο όνομα που έχουν εντοπίσει στο Λιμάνι για την επίθεση. Παρότι δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο μέχρι το 2027, υπάρχει τρόπος να φορέσει τα ερυθρόλευκα την επόμενη σεζόν...

Ολυμπιακός - Λουίς Σουάρες: Μια καλή λύση για την κορυφή τής επίθεσης φαίνεται ότι εξετάζουν οι Πειραιώτες, καθώς δεδομένα το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξει ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός άσος έχει συμβόλαιο με την Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ αλλά στη γαλλική ομάδα δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρει θέση.

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να δώσει τη λύση και ο Λουίς Σουάρες να έρθει στο Λιμάνι; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ που εμπλέκει τον Λουίς Σουάρες με τους Ερυθρόλευκους.

"Αγχωμένος στη Μαρσέιγ - Πιο ελαφρύς και γρήγορος ο Μπακαμπού - Είναι 9άρι"

"Τον πήρε πέρυσι το καλοκαίρι, έβαλε δύο-τρια γκολ σε κάποια ματς αλλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και είχε φύγει δανεικός τον περασμένο Γενάρη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Μ. Σινάκος.

Μπορείς να μας πεις δύο πράγματα για την αγωνιστική του εικόνα;

"Δεν έδωσε πολλά πράγματα, ήταν εμφανώς αγχωμένος για να δείξει ό,τι μπορεί να τα καταφέρει και δεν του βγήκαν πολλά. Καταλάβαιναν όλοι ότι δεν θα τραβήξει".

Τι θα λέγαμε σε σχέση με τον Μπακαμπού, που πήρε το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τη μαρσέιγ ο Ολυμπιακός;

"Ο Μπακαμπού ήταν λίγο πιο ελαφρύς και γρήγορος, ο Λουίς Σουάρες είναι 9ιάρι. Η Μαρσέιγ έχει Ισπανό πρόεδρο και Ισπανό προπονητή, αλλά προφανώς δεν τον θέλει ο νέος προπονητής".

Οπότε είναι εύκολο να φύγει;

"Αυτό πιστεύω, ναι, γιατί η Μαρσέιγ ψάχνει για να αποκτήσει δύο επιθετικούς αυτό το διάστημα, άρα δεν τον υπολογίζουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Πασχαλάκης για Ολυμπιακό - "Χτυπάει" κορυφαίο όνομα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags