Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - " Δεν υπάρχει αποτέλεσμα στις μεταγραφές - Μεγάλη δυσκολία φέτος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 23:28:00

"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - " Δεν υπάρχει αποτέλεσμα στις μεταγραφές - Μεγάλη δυσκολία φέτος"

Sportdog Team
"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - " Δεν υπάρχει αποτέλεσμα στις μεταγραφές - Μεγάλη δυσκολία φέτος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην μεγάλη καθυστέρηση μεταγραφών φέτος στην ομάδα.

Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την καθυστέρηση που επικρατεί στις μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας και την δικαιολογημένη αγωνία που επικρατεί ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου στις δηλώσεις του υποστήριξε για το αν είναι δικαιολογημένη η καθυστέρηση στις μεταγραφές.

«Το θέμα είναι ένα, το βασικό. Και πάλι φέτος, δεν φαίνεται να προχωράει η ιστορία της ενίσχυσης της ομάδας όπως λεγόταν τελευταία. Για να είμαι ειλικρινής εάν γίνονταν τρεις μεταγραφές ποιοτικές πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, το πράγμα θα πήγαινε καλά. Τώρα ότι κι αν πω, πρέπει να παραδεχθούμε πως καμία κίνηση δεν έχει γίνει πράξη. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να έχει ανακοινωθεί. Βλέπω μία πολύ μεγάλη δυσκολία φέτος».

- Πως ακούστηκε στα αυτιά σας η τοποθέτηση των υπευθύνων της ΠΑΕ για τις κινήσεις που δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα ;

«Δεν ξέρω τι να σου πω. Για στελέχη του επιπέδου του ΠΑΟΚ δεν νοείται να λέγεται ότι δίνουμε λεφτά, αλλά δεν έρχονται. Τι θα πει, εμείς δίνουμε λεφτά αλλά δεν έρχονται οι παίκτες; Μου ακούγεται εντελώς αδικαιολόγητο αυτό το οποίο υποστηρίχθηκε. Η σούπερ λίγκα έχει ομάδες που κάνουν μεταγραφές εύκολα. Δεν υπάρχει νόημα. Όταν έχεις σχέδιο, κάνεις επαφές, έχεις τα χρήματα, τότε τι συμβαίνει και δεν έρχονται οι παίκτες; 

Η μόνη περίπτωση για να μην προχωράει μία υπόθεση, είναι να την δυσκολεύει την κάθε υπόθεση ο ιδιοκτήτης. Ισχύει αυτό; Είναι έτσι; Τι συμβαίνει; Ίσως να θέλει να αγοράσει χρόνο. Εκείνο που με παραξενεύει είναι όλο αυτό που σας περιέγραψα. Όταν υπάρχουν τα λεφτά, υπάρχει πρόγραμμα, σχεδιασμός και προχωράμε έγκαιρα και σήμερα δεν έρχεται ούτε ένας, δεν είναι παράδοξο αυτό που συμβαίνει;

Ο τεχνικός διευθυντής μήπως σκοντάφτει στις κινήσεις που κάνει για να φέρει ικανούς παίκτες στον ΠΑΟΚ, σε κάποιους που συναποφασίζουν; Συγκριτικά με άλλες περιόδους, τα στελέχη ξεκίνησαν αποφασιστικά. Είμαστε σήμερα Τετάρτη, την Δευτέρα αναχωρεί η ομάδα και δεν έχει γίνει ούτε μία κίνηση. Δεν μπορώ να το ξέρω. Το να δικαιολογήσουμε την κατάσταση και να λέμε ότι ο κ. Σαββίδης έχει ακριβό διευθυντή, ακριβό προπονητή, αλλά να μην υπάρχει αποτέλεσμα στις μεταγραφές, τότε υπάρχει θέμα», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο - Ανακοίνωσε Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Όλα... τούμπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags