Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τσορμπατζόγλου: "Διαφωνώ με τη δήλωση του Λουτσέσκου - Δεν τίθεται θέμα Αουγκούστο αυτή τη στιγμή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-06 14:09:00

Τσορμπατζόγλου: "Διαφωνώ με τη δήλωση του Λουτσέσκου - Δεν τίθεται θέμα Αουγκούστο αυτή τη στιγμή"

Sportdog Team
Τσορμπατζόγλου: "Διαφωνώ με τη δήλωση του Λουτσέσκου - Δεν τίθεται θέμα Αουγκούστο αυτή τη στιγμή"

Όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για την δήλωση Λουτσέσκου μετά το φιλικό με την Στεάουα και τα μεταγραφικά στον Δικέφαλο του Βορρά.

Για την καθυστέρηση του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές ενόψει Μπεϊτάρ, τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως επίσης και για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν πρόκειται να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε αρχικά, ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει έλλειμμα ποιότητας και η αργοπορία των μεταγραφών αφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που κρίνουν όλη τη χρονιά, τα οικονομικά του συλλόγου και το κλίμα από πολύ νωρίς.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις δηλώσεις του Λουτσέσκου στα ρουμανικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως έχει δίκιο ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν αργήσει στα μεταγραφικά, όμως, δεν τον βρήκε σύμφωνο να δηλώνει από τόσο νωρίς ο 54χρονος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους τη φετινή αγωνιστική περίοδο, χαρακτηρίζοντας το ακραίο και υπερβολικό.

Τέλος, για τις φήμες από τη Βραζιλία ότι ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης τη δεδομένη χρονική στιγμή πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ιδιαίτερα, μετά και τη μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον στη Μίντιλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αφόμπε των 41 εκατ. για ελληνική ομάδα - "Υπομονή" επτά ημέρες - "Έκοψε" Ζινκερνάγκελ ο Πέλκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags