Στην... τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία, με τον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Ηρακλή Αντύπα, να μεταφέρει τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων!

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Nτομίνγκος Ντουάρτε της Χετάφε, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο νέος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει στον νέο του αμυντικό ο Μαρτίνεθ.

Επιπλέον, μας θύμισε ότι ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και το καλοκαίρι του 2018, ενώ ξεκαθάρισε ότι περιμένει άμεσα εξελίξεις όσον αφορά την απόκτηση του σέντερ μπακ.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο Βρουσάι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιμπόρα θα είναι βασικός για τους Ερυθρόλευκους στα ερχόμενα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Τέλος, μίλησε για τη θετική εντύπωση που του έχει κάνει ο Καρβάλιο, με την παρουσία του στην προετοιμασία της Αυστρίας, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι για τις φήμες για τον Ντάνιελ Ποντένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... πρόκληση του Μπαρτζώκα - Έτσι "απαντάει" σε ΠΑΟ για Σλούκα - Απογειώνει παίκτη που έφυγε από ΟΑΚΑ!