Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε της Χετάφε, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο άγνωστος Χ που λέγαμε χθες είναι ο Ντουάρτε, που προέκυψε λίγη ώρα μετά από τον ισπανικό Τύπο. Είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ας πάρει τον πρώτο και βλέπουμε τι θα συμβεί. Αυτόν ξέρει και αυτόν εμπιστεύεται ο Μαρτίνεθ και αυτόν πάει να πάρει ο Κορδόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν είναι εύκολο, γιατί όταν πηγαίνεις να πάρεις έναν παίκτη χωρίς να έχει μπει πωλητήριο, η ομάδα του θα επιχειρήσει να πάρει κάτι καλύτερο από τη μεταγραφή. Είναι θέμα του Ολυμπιακού να διαπραγματευτεί για εκείνον, να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα, για να δούμε αν θα παίξει στα δύο φιλικά στη Βρετανία. Ό,τι τραβάει σε μάκρος, γίνεται… σίριαλ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 στόχος του Μαρτίνεθ ο Ντουάρτε - Στη... γωνία και για πασίγνωστο στόπερ της Μαν. Γιουνάιτεντ! (Vid)