Ντέμης Νικολαΐδης: Για την καλύτερη ομάδα της σεζόν, που όπως σημείωσε ήταν η ΑΕΚ, αλλά και στους κορυφαίους προπονητές της σεζόν που ολοκληρώθηκε μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μέσω ανάρτησής του στα social media, με τον ίδιο να σημειώνει πως το μεγάλο ερωτηματικό του επόμενου πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός.

«Η καλύτερη ομάδα της σεζόν ήταν η ΑΕΚ, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει», είπε ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Σε όλη τη σεζόν οι καλύτερες ομάδες ήταν η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Δικαίως πάλεψαν για τον τίτλο, αλλά αυτή που μου άρεσε να βλέπω περισσότερο ήταν η ΑΕΚ. Έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο, με μεγάλη ένταση. Δημιούργησε πολλές φάσεις και πολλές τελικές. Είναι το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να βλέπω.

Η απορία μου είναι για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Θέλω να δω πώς ο Γιοβάνοβιτς θα εξελίξει τον Παναθηναϊκό στην 3η του σεζόν. Είδα μία εξέλιξη τη 2η χρονιά. Αυτό που λείπει στον Παναθηναϊκό κατά τη γνώμη μου είναι στο να παράγει περισσότερες ευκαιρίες γιατί αμυντικά ήταν πολύ καλά. Έχω μία προσμονή να δω τον Παναθηναϊκό στη νέα σεζόν. Ο Αλμέιδα και ο Γιοβάνοβιτς ήταν οι καλύτερες προπονητές», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. - Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)