Superleague 2: Πολύ πιθανό είναι το σενάριο πλέον να έχουμε αναβολή στη σέντρα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, μιας και ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων, αφού εμπλέκονται ομάδες της χώρας.

"Βόμβα" με την υπόθεση στημένων - Στον... αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος - Σκέψεις αναβολής

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, οι υπεύθυνοι σκέφτονται να παρατείνουν την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω του σκανδάλου, με την αστυνομική έρευνα να είναι σε εξέλιξη και τα πορίσματα να αναμένεται να συνταχθούν και να παραδοθούν στη Δικαιοσύνη τον προσεχή Οκτώβριο, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως είναι πιθανό να μην δούμε σέντρα στη Superleague 2 μέχρι τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

"Βόμβα" με την υπόθεση στημένων - Στον... αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος - Σκέψεις αναβολής