Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος… Χουάνγκ στον Ολυπιακό - Τον στέλνει εξέδρα ο Μαρινάκης - Συνάντηση στην Ελλάδα με top επιθετικό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 10:00:00

Νέος… Χουάνγκ στον Ολυμπιακό - Τον στέλνει εξέδρα ο Μαρινάκης - Συνάντηση στην Ελλάδα με top επιθετικό!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ποιος μένει και δεν παίζει και ποιος ήρθε Καραϊσκάκη; Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα στο Λιμάνι, καθώς γίνονται οι τελικές συζητήσεις για δύο σημαντικές μεταγραφές, ενώ θα ανακοινωθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι 31 Αυγούστου, καθώς όπως είχε υποσχεθεί και ο Αντόνιο Κορδόν στην παρουσίασή του, στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν κάποιες δυνατές προσθήκες, που δεν θα μπορούσαν λόγω κόστους να πραγματοποιηθούν νωρίτερα. Οι Πειραιώτες θέλουν έναν επιθετικό και τουλάχιστον έναν εξτρέμ  από το «πάνω ράφι» και συζητούν με καλές περιπτώσεις, που είναι όμως ακριβές, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται στις ομάδες τους (ή δεν δέχονται να ανανεώσουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους) και θα μπορούσαν να πωληθούν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει για παράδειγμα ο Ράφα Μιρ, που ήταν μια από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις παικτών που ο Ολυμπιακός επιχείρησε να προσεγγίσει.  Μιλάμε για μια περίπτωση εξ αρχής δύσκολης και με πολλούς ανταγωνιστές, ενώ η Σεβίλλη που κατέχει τα δικαιώματά του, είχε επίσης υψηλές αξιώσεις και απαιτήσεις.

Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ τον… κυνήγησαν πάρα πολύ, προσπάθησαν πρώτα να πείσουν τον ίδιο να έρθει στην Σούπερ Λιγκ και μετά τους Σεβιγιάνους να τον παραχωρήσουν έστω και με δανεισμό. Μάλιστα, ο Μιρ ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε με τη Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τελικό του Σούπερ Καπ και υπήρξε κάποια συνάντηση κι ένα… ψηστήρι από τους Πειραιώτες. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Μιρ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του και αυτή φέρεται να είναι η Βαλένθια που φουλάρει για την απόκτησή του.

Φεύγουν μόνο αν φέρουν πρόταση, αλλιώς… παρέα στον Χουάγνκ!

Η περίπτωση του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ παραμένει μυστήριο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κορεάτης που έφυγε για την πατρίδα του, επιμένει να αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος είτε με χαμηλή τιμή πώλησης. Ωστόσο, στο Λιμάνι του έχουν ξεκαθαρίσει πως εάν δεν φέρει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια, θα βρίσκεται στου Ρέντη και θα κάνει προπονήσεις.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους υπόλοιπους «κομμένους». Ακόμα και παίκτες που ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται, όπως οι Πιερ Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, Παπίς Σισέ, δεν πρόκειται να φύγουν εάν δεν έρθει η κατάλληλη προσφορά. Είναι θέμα πολιτικής και στο Λιμάνι προτιμούν οι παίκτες να μείνουν… ανενεργοί και να κάνουν μόνο προπονήσεις, παρά να «χάσουν» χρήματα και να τους δώσουν σε κάποια… εκβιαστική πρόταση!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό... εξαφανίστηκε ο Χουάνγκ - "Η ομάδα που ετοιμάζει προταση - Ρίχνουν πολλά λεφτά στην αγορά"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags