Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τέτε Μορέντε: Από το πάνω ράφι ο εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" παίκτη των 2 εκατομμυρίων! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 09:54:00

Από το πάνω ράφι ο εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" παίκτη των 2 εκατομμυρίων! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Από το πάνω ράφι ο εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" παίκτη των 2 εκατομμυρίων! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να φέρουν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην εν λόγω θέση.

Δυνατά για την απόκτηση του Τέτε Μορέντε από την Έλτσε φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός, θέλοντας να φέρει στο Λιμάνι έναν εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά.

Ο 26χρονος Ισπανός παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιτών, αλλά και ομάδων όπως η Γρανάδα και η Χετάφε.

Ο Μορέντε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Έλτσε, η οποία ζητάει ακατέβατα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, όσο δηλαδή είναι το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Ο παίκτης είχε γεμάτη σεζόν πέρυσι με 5 γκολ σε 35 συμμετοχές, όμως το γεγονός ότι η Έλτσε υποβιβάστηκε στην Segunda Division, ίσως ανοίξει συζήτηση περί αποχώρησής του, με τον Ολυμπιακό να... παραμονεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παικταράς για την Ελλάδα, 20 γκολ ο Γιόβιτς με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει... ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags