ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε εντατικά όλες τις τελευταίες μέρες για την απόκτηση χαφ και από χθες αργά το απόγευμα, φαίνεται πώς έχει καταλήξει στον παίκτη που θα εντάξει σύντομα στο δυναμικό τουκαι αυτός είναι ο Σουαλίχο Μεϊτέ.

Πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον 29χρονο, ύψους 1.87μ., αμυντικό μέσο; Ενώ φαινόταν ότι είχε πέσει το βάρος στον Μάρκος Αντόνιο, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί να καταβάλει 900.000 ευρώ ετησίως για τον μισθό του, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ζήτησε να μπει υποχρεωτικός όρος αγοράς του παίκτη, κάτι που δεν δέχεται ο ΠΑΟΚ και εκεί έχει κολλήσει το θέμα.

Αμεσα αποφασίστηκε να ανέβει η προσφορά για τον Μεϊτέ, για τον οποίο η Μπενφίκα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026, ζητά μπάι-άουτ 4 εκατ. ευρώ, αλλά όχι υποχρεωτικό. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει 1, 3 εκατομμύρια ευρώ από το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη, εκείνος, με την παρέμβαση και του Μπότο που έκανε επαφές και με την πλευρά Μάρκος Αντόνιο, ήταν θετικός και έτσι χθες το βράδυ απέμεναν λεπτομέρειες για το τελικό ντιλ.

Ο Ιβοριανός μέσος, με γαλλικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο ως το 2026 με την Μπενφίκα και πέρυσι έκανε 35 ματς και δύο ασίστ με την Κερμονέζε, ενώ εκτός της Μπενφίκα, έχει αγωνιστεί και στην Τορίνο, την Μίλαν, την Ζούλτε Βάρεγκεμ, την Λιλ, την Οσέρ, την Μπορντό και την Μονακό.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" με τον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ - Τι πρόταση απέρριψε για να έρθει Ελλάδα - Πολλά εκατ. η οψιόν!