Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ - Τόσο το ποσό του deal (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 19:51:00

Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ - Τόσο το ποσό του deal (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ - Τόσο το ποσό του deal (ΦΩΤΟ)

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ, με τον ποδοσφαιριστή να αναχωρεί το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Αλ-Καλίτζ.

 

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ, με τον ποδοσφαιριστή να αναχωρεί το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Αλ-Καλίτζ.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον δρόμο για τον νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό με τα αγωνιστικά λεπτά τα οποία πήρε χθες απέναντι στην Κηφισιά να είναι τα τελευταία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ θα κάνει την Αλ - Καλίτζ να δώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στους «ασπρόμαυρους», με τον Δικέφαλο να δίνει τα 250.000 ευρώ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ καθώς δικαιούται ένα ποσοστό της τάξεως του 10%.

​Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος" Αραούχο για Ολυμπιακό! Ξεχωρίζει για τη διάπλασή του - Γρήγορος, δυναμικός & υπερβολικά ντριμπλέρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags