Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαλάει… κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Παγώνει" και ο Αμούζου - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα Κορδόν
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 13:45:00

Χαλάει… κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Παγώνει" και ο Αμούζου - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα Κορδόν

Sportdog Team

Αλλαγή πλάνου στο Λιμάνι λίγα 24ωρα πριν κλείσει η μεταγραφική περιόδος, καθώς η ομάδα αύξησε τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, καθώς όπως έχουμε μεταφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ του Sportdog.gr, στόχος είναι να έρθουν τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα τουλάχιστον τρεις παίκτες, ένας φορ και δύο εξτρέμ.

Μέχρι πριν λίγες ώρες λοιπόν θεωρούνταν σίγουρη η απόκτηση του Σαντιάγκο Πιερότι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς την πλευρά της Κολόν Σάντα Φε και του 22χρονου άσου, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του κυνηγού πίσω από τον βασικό σέντερ φορ.

Μάλιστα, γινόταν και συζήτηση για το κόστος της μεταγραφής που θα πλησίαζε τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣπορΦΜ, η υπόθεσή του δείχνει να χαλάει, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας του ανέβηκαν στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται πλέον και η περίπτωση του Φρανσίς Αμούζου, παρότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση 6.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το νέο όνομα που απασχολεί σοβαρά είναι αυτό του Όλα Σολμπάκεν!

Ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ αρέσει πολύ στους Κορδόν και Μαρτίνεθ και ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του 24χρονου άσου της Ρόμα, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή του δανεισμού, ιδανικά με οψιόν αγοράς. Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν πάντως να αντιμετωπίσουν το ενδιαφέρον που επίσης έχουν εκδηλώσει οι ιταλικές Σασουόλο, Μπολόνια κι η γαλλική Λιλ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή του Ολυμπιακού που... τρέλανε τον Ντέμη - "Τρομακτικά νούμερα" - Τι είπε για Σκάρπα, Φορτούνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags