Facebook Pixel Γιώργος Χατζάρας: Απίστευτες ατάκες από Χατζάρα για Τερζή - "Δεν είσαι έτοιμος ακόμη ρε Τόλη, αγόρι μου - Πάνε φάε τα μούτρα σου..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 18:56:00

Απίστευτες ατάκες από Χατζάρα για Τερζή - "Δεν είσαι έτοιμος ακόμη ρε Τόλη, αγόρι μου - Πάνε φάε τα μούτρα σου..."

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από Χατζάρα για Τερζή - "Δεν είσαι έτοιμος ακόμη ρε Τόλη, αγόρι μου - Πάνε φάε τα μούτρα σου..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για τον Έλληνα τεχνικό που παραιτήθηκε από τους Κίτρινους.

Γιώργος Χατζάρας: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής  μιλώντας για την παραίτηση του Τόλη Τερζή και την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη, επισημαίνοντας τις γενικότερες παθογένειες που δημιουργούν εμπόδια στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

«Θυμάσαι τι σου είχα πει...Ο πρόεδρος θα έπρεπε να δώσει στον Τόλη Τερζή την δυνατότητα να κάνει τον προπονητή με τουλάχιστον 5 σερί ήττες. 

Υποστήριξέ τον από την αρχή, εφόσον αποφασίσεις να τον βάλεις. Να πιστέψεις σε αυτό το πρότζεκτ. Δυστυχώς «χρησιμοποιήθηκε» το παιδί. Μην κρυβόμαστε, επειδή πολλοί τα στρογγυλεύουν. 

Ο Τόλης είναι παιδί του Γιώργου του Τερζή και το παιδί αυτό το έχουμε μεγαλώσει εμείς στη Βέροια. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε, όπως ο χρησιμοποιήθηκε ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο έχει συμβεί, και λυπάμαι για αυτό, που καθότανε δηλαδή  ο Τόλης εκεί με αυτόν τον ρόλο. Αν θες να κάνεις τον προπονητή πηγαίνεις σε μια ομάδα και κάνεις τον προπονητή. Με μια βαλίτσα και όπου γης και πατρίς...

Δεν είσαι έτοιμος ακόμη ρε Τόλη, αγόρι μου. Πάνε πρώτα φάε τα μούτρα σου έξω. Β και Γ κατηγορία και γύρνα μετά. Γιατί στη Ελλάδα οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες. Αν είσαι λογικός, δεν πηγαίνεις κατευθείαν στη μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν θα πήγαινα».

Για την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη: «Από την πείρα μου, γιατί την έχω πατήσει και εγώ, η δεύτερη φορά δεν είναι σαν την πρώτη. Δεν λέω πως θα είναι χειρότερος ο Μάντζιος, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ομαλές. 

Σήμερα υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες, πίεση, στόχοι αλλά και παίκτες. Από τότε που ήταν ο Άκης στην ομάδα έχουν φύγει οι μισοί ποδοσφαιριστές. 

Η κατάσταση δεν είναι καλή στον Άρη, όταν αμφισβητείται το διοικητικό καθεστώς. Όταν δέχεται τόσο μεγάλη και έντονη κριτική, γιατί 4-5 χρόνια παρουσιάζονται τα ίδια πράγματα. Δεν γίνεται από τη 2η αγωνιστική να χάνει η ομάδα. Φέτος βγαίνουν 4 ομάδες. Για να μπει μέσα ο Άρης θα πρέπει να πάρει κύπελλό. Ποιος από τους 4 μεγάλους θα αφήσει τον Άρη να πάρει κύπελλο;»

Για την συνολική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: «Η φετινή χρονιά είναι για να κάνει ο Άρης ομάδα. Η ομάδα έχει ήδη θυσιαστεί. Εγώ βλέπω μακριά, έλα να με θυμηθείς όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Όταν θα έρχεται ένα άτυχο αποτέλεσμα θα υπάρχει εσωστρέφεια και κλυδωνισμός. Οι άλλοι έχουν ηρεμία!

Μέσα σε μια γύρα από το καλοκαίρι μέχρι εδώ ο Άρης αν περνούσε την Ντιναμό Κιέβου, θα έπεφτε σε μια ισχυρή ομάδα και δεν θα πείραζε τόσο ο αποκλεισμός. 

Και μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα και ξέρεις ότι από τους 4 δεν  μπορείς να φας κανέναν. Έχουμε να πάρουμε τίτλο μισό αιώνα, 53 χρόνια... Είναι δύσκολη η κατάσταση. Εγώ εύχομαι και ελπίζω να ομαλοποιηθεί. Αλλά θέλω να κάνω μια παρατήρηση. 

συνθήκες δεν είναι ομαλές και αυτό είναι ότι χειρότερο για έναν σύλλογο. Η αλήθεια είναι σαν το οινόπνευμα που τσούζει στη πληγή. Θέλεις να σκοτώσεις τον γιατρό, αλλά μετά από δέκα λεπτά θέλεις να τον φιλήσεις», είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον έφερε ο Σαββίδης - Έκλεισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Πάνω από εκατομμύριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags