Facebook Pixel Ανδρέας Δημάτος: Νέες αποκαλύψεις Δημάτου - Αυτά κερδίζει ο ΠΑΟ με πρόκριση στους ομίλους του CL
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 21:50:00

Νέες αποκαλύψεις Δημάτου - Αυτά κερδίζει ο ΠΑΟ με πρόκριση στους ομίλους του CL

Sportdog Team
Νέες αποκαλύψεις Δημάτου - Αυτά κερδίζει ο ΠΑΟ με πρόκριση στους ομίλους του CL

Οι Πράσινοι μετράνε... ανάποδα για τον αγώνα - κλειδί κόντρα στην Μπράγκα με στόχο τους ομίλους του Champions League και ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τα κέρδη που θα έχουν αν το πετύχουν.

Ανδρέας Δημάτος: Για τα έσοδα του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, αλλά και για την 15η θέση που κυνηγάει η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, όπως και για το νέο φορμάτ των διοργανώσεων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Όπως ανέφερε οι Πράσινοι  θα εισπράξουν σίγουρα 15.64 εκατ. ευρώ αν επιβληθούν απόψε της Μπράγκα, ενώ θα λάβουν σίγουρα 1,1 εκατ. ευρώ από το market pool, ποσό που μπορεί να διπλασιαστεί αν προκριθεί στους ομίλους και η Ράκοβ, 

Όσον αφορά την βαθμολογία της UEFA σημείωσε ότι η 15η θέση είναι ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος, καθώς δίνει μία έξτρα θέση, με την Ελλάδα να είναι σε καλό δρόμο μιας και αν νικήσουν και προκριθούν οι ομάδες θα έχουμε πάρει παραπάνω βαθμούς από όσους είχαμε πέρσι, ενώ ο Ανδρέας Δημάτος είπε πως το νέο φορμάτ του φαίνεται ενδιαφέρον καθώς η κάθε ομάδα θα έχει και αντιπάλους από το ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που δεν συμβαίνει με το υπάρχον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Η έκπληξη Γιοβάνοβιτς, η μεταγραφή Αλμέιδα και το "δώρο" Μουρίνιο στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags