Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: ΣΟΚ! Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής από πυροβολισμούς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 18:23:00

ΣΟΚ! Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής από πυροβολισμούς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής από πυροβολισμούς (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη είδηση από το εξωτερικό καθώς όπως έγινε γνωστό 26χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς την Κυριακή (3/9), σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ζιλμπέρτο Ερνάντες: Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε την Κυριακή (3/9) ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που έπαιζε στην Ατλέτικο Ιντεπεντιέντε ντε Λα Χορέρα στο πρωτάθλημα του Παναμά και είχε δύο διεθνείς εμφανίσεις, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Παναμά.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Παναμά λυπάται για το θλιβερό θάνατο του Ζιλμπέρτο Ερνάντες...», ανάρτησε η FEPAFUT στην πλατφόρμα Χ.

«Η FEPAFUT εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του, καθώς και σε ολόκληρη την CAI και την ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναμά».

Τα Μέσα της χώρας ανέφεραν συγκεκριμένα ότι ο Ζιλμπέρτο Ερνάντες σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς στο Μπάριο Νόρτε του Κολόν, ενώ άλλα επτά άτομα τραυματίστηκαν, ενώ τη Δευτέρα (4/9) η αστυνομία επιβεβαίωσε τη «σύλληψη ενός πολίτη ύποπτου για τη δολοφονία ενός ποδοσφαιριστή, που σημειώθηκε την Κυριακή ... στην επαρχία του Κολόν». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags