Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερό: Πάνω από μισό εκατ. στα ταμεία του Ολυμπιακού για παίκτη που δεν έπαιξε σε επίσημο ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-12 15:14:00

Τρομερό: Πάνω από μισό εκατ. στα ταμεία του Ολυμπιακού για παίκτη που δεν έπαιξε σε επίσημο ματς!

Sportdog Team
Τρομερό: Πάνω από μισό εκατ. στα ταμεία του Ολυμπιακού για παίκτη που δεν έπαιξε σε επίσημο ματς!

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ!

Στην ρωσική Ρούμπιν Καζάν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκολα Τσούμιτς και να φέρει... απρόσμενα χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "maxbetsport.rs", η Βοϊβοντίνα ήρθε σε συμφωνία με τους Ρώσους για την πώληση του 23χρονου εξτρέμ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι η συγκατάθεση των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι διατηρούν το 50% του παίκτη.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μεταγραφή που θα φτάσει το 1,5 εκατομμύριω ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι τα μισά (ήτοι 750.000) θα πάνε στον Ολυμπιακό!

Θυμίζουμε ότι ο Τσούμιτς αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το 2020, ωστόσο πέρα από κάποιες συμμετοχές σε φιλικά προετοιμασίας δεν έπαιξε σε επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ραντνίτσκι, Σπόρτινγκ Χιχόν και Λουκέρνη και εν συνεχεία πήγε στην πατρίδα του, στην Βοϊβοντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... έδιωξε ο Μαρτίνεθ, τον "χρύσωσε" ο Μαρινάκης - Ανανέωσε κρυφά με αύξηση και φεύγει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags