Στροφή στον Άρη έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, επισημαίνοντας και το κομμάτι της έξτρα δουλειάς με τους νεοαποκτηθέντες.

«Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται και οργανωτικά και αγωνιστικά για το ντέρμπι με τον Άρη. Θα έχει και Ευρώπη την άλλη εβδομάδα, θέλει ρυθμό. Αφοσιώνεται στο ματς με την επιστροφή των Ζίβκοβιτς, Ενκόνγκ και Κετζιόρα. Γίνονται… ταχύρυθμα για την τακτική της ομάδας στους καινούργιους παίκτες, καθώς ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν κάθε χρόνο.

Ο Μεϊτέ εντυπωσιάζει με το κορμί του, χωρίς να είναι άμπαλος, έχει την δύναμη και τον όγκο του Εσίτι, να δούμε πως θα τον αξιοποιήσει ο προπονητής. Ο Ντεσπόντοφ επίσης είναι ένα κεντρικό πρόσωπο, φαίνεται ότι δεν είναι βεντέτα, λογικά θα τον δούμε αριστερά. Ειδικά με τον Άρη αλλά και με την Ελσίνκι, πάνω από όλα είναι το αποτέλεσμα», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν θα δούμε τον Μάρκος Αντόνιο που είναι αρκετά πίσω, σε αντίθεση με τον Σαμάτα ο οποίος δείχνει έτοιμος να… επανεκκινήσει για λογαριασμό του Δικέφαλου του Βορρά κόντρα στους Κίτρινους.

Παράλληλα, ανέφερε ότι με βάση την λογική, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα γίνει κανονικά, αφού δεν συντρέχουν λόγοι για την μη διεξαγωγή του και «ερμήνευσε» την στάση της Αστυνομίας.