Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Βάζει... πλάτη για Μάντζιο Έλληνας τεχνικός - "Υπάρχει ανάκαμψη στον Άρη - Το μεγάλο πρόβλημα είναι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 17:04:00

Βάζει... πλάτη για Μάντζιο Έλληνας τεχνικός - "Υπάρχει ανάκαμψη στον Άρη - Το μεγάλο πρόβλημα είναι..."

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη για Μάντζιο Έλληνας τεχνικός - "Υπάρχει ανάκαμψη στον Άρη - Το μεγάλο πρόβλημα είναι..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι της πόλης, αλλά και στην παρουσία του Άκη Μάντζιου στη ομάδα.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός και μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, αλλά και στην παρουσία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των Κίτρινων.

«Το βασικό είναι ότι ο Άρης δείχνει να έχει τη στόφα του προπονητή, έχει ηθική ανάκαμψη, μπαίνει μέσα για να πουλήσει ακριβά το τομάρι του και να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ίσως μπόρεσε και μπλόκαρε τα ατού του ΠΑΟΚ γιατί δέχθηκε πίεση στο πρώτο 30λεπτο αφού άντεξε τότε και αν είχε και τον Νταρίντα που ήταν πλήγμα για την ανάπτυξη θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. 

Ο Μορόν έπαιζε μόνος του και οι προσπάθειες του Κάρλσον και του Μενέντεζ δεν έδωσαν κάτι παραπάνω. Η έλλειψη του δεύτερου φορ στον Άρη είναι πρόβλημα. Επειδή έπαιζα αυτή τη θέση, είναι επικίνδυνη για τραυματισμό. Χθες έβλεπα το παιχνίδι και ο Μορόν έκανε 10 κούρσες για να βοηθήσει αμυντικά. Είναι βασικό ζητούμενο στον Άρη να εκμεταλλευτεί και να αναδείξει έναν ποδοσφαιριστή. Πρέπει να υπάρχουν λύσεις γιατί ο Άρης θα έχει θέμα.

Έχουμε δει τον Άρη του Μάντζιου που έβγαζε πίεση μπροστά. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσους καινούριους παίκτες όπως και ο ΠΑΟΚ την οργανωτική του ταυτότητα μέσα στην Τούμπα. Αυτό ευνοούσε τον Άρη που κινήθηκε σε αμυντικούς προσανατολισμούς και έκανε κακό στον ΠΑΟΚ. Ο Άρης πρέπει να βρει τις λύσεις γιατί στο Βικελίδης θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα με τις κλειστές άμυνες», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους νοιάζει τίποτα, θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα - Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι - Αρρώστια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags