Το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολης υπογράμμισε ο Νίκος Αθανασίου μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού υπενθύμισε την κακή παράδοση που έχουν οι πράσινοι εκτός έδρας με τους Αρκάδες καθώς η τελευταία νίκη τους είναι το 2017, ωστόσο ως… αντίβαρο σε αυτό ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του έχει «σπάσει» και άλλες κακές παραδόσεις σε δύσκολες έδρες, όπως τα Ιωάννινα και το Αγρίνιο.

Σχετικά με τα αγωνιστικά ζητήματα τώρα και την 11άδα των πράσινων, ο Νίκος Αθανασίου αφού ξεκαθάρισε πως το εκτεταμένο rotation που θα γίνει στο αυριανό ματς από τον Γιοβάνοβιτς ήταν κάτι που ουσιαστικά είχε προαποφασιστεί και δεν έχει σχέση με το ματς με την ΑΕΚ, λόγω των πολλών και «δυνατών» αναμετρήσεων που είχε η ομάδα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εκτίμησε ότι ο Μλαντένοβιτς είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός, όπως οι Αράο και Τσέριν στην μεσαία γραμμή, ο Παλάσιος στο ένα άκρο και ο Σπόραρ που είναι πιο φρέσκος από τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει μια πιθανότητα για να ξεκινήσει ο Βέρμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ακριβότερος στόπερ των Big 4 για αντι-Μάγκνουσον - 27χρονος Βραζιλιάνος ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος 8/9!