Διονύσης Χασιώτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ και μίλησε για το ρεκόρ που κυνηγάει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σημειώνοντας πως έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.

«Είναι μια πολύ καλύτερη έκδοση για τα όσα έχει πετύχει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο με όλο το μέλλον να του ανήκει και να το έχει μπροστά του. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δουλεύουν στο κορυφαίο επίπεδο, με τους παίκτες να έχουν στόχο να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας και ο ίδιος φαίνεται ότι έχει τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον. Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και το 5ο γκολ του με τον ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές , βαδίζει στον σωστό δρόμο και έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Από τον νεαρό Κωνσταντέλια, μέχρι τον μεγάλο της παρέας τον Τάισον, είναι λίγο το να τον χαρακτηρίσουμε εξαιρετικό», είπε ο Διονύσης Χασιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό έκλαψε ο Τσιγγάρας - Δεν... καίγεται για Τάισον ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" παίκτη-έκπληξη ο Λουτσέσκου