Facebook Pixel Έσκασε τώρα - Επιστροφή Έλληνα προπονητή στη Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 17:40:00

Έσκασε τώρα - Επιστροφή Έλληνα προπονητή στη Super League!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα - Επιστροφή Έλληνα προπονητή στη Super League!

Η συμφωνία είναι επίσημη, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει το "τιμόνι" ιστορικής ομάδας.

Παναιτωλικός: Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο διάδοχος του Γκάμπριελ Σούρερ στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.

Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Λεβαδειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Χανιά, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού.

Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός, στον πάγκο του οποίου κάθισε από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Πετράκης μπαίνει απευθείας στα... βαθιά, καθώς θα ντεμπουτάρει στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού στο προσεχές (8/10) ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Γιάννης Πετράκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Λεβαδειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Χανιά, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση θα γίνει με τις οδηγίες του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα όπως και τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για την υποδοχή. Ηρθα σε μία ομάδα που ξέρω, αλλά δεν είχα αναλυτική εικόνα για όλα όσα έχουν φτιαχτεί εδώ. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η οργάνωση που απαιτείται, όλα αυτά τα έχει ο Παναιτωλικός. Το υλικό που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό», ανέφερε αρχικά κατά την παρουσίασή του.

Και συνέχισε. «Χρειάζεται δουλειά, να μην λέμε μεγάλα λόγια και πολλά. Την συνδρομή όλων για το κοινό καλό. Εσείς, η πόλη, η ομάδα. Για να αποκτήσει την δυναμική που διαχέεται από την πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό τον κρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα δώσει νέο συμβόλαιο ο Σαββίδης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags