Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς για Μπότο - Υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής τοπ ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 23:28:00

Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς για Μπότο - Υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής τοπ ομάδας

Sportdog Team
Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς για Μπότο - Υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής τοπ ομάδας

Ο Πορτογάλος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ είναι στη αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και μάλιστα είναι υποψήφιος να αναλάβει πάγκο πολύ γνωστού ευρωπαϊκού συλλόγου.

Άγιαξ: Πάρα πολλές είναι οι αλλαγές που υπάρχουν στον Αίντα τον τελευταίο καιρό μιας και τόσο ο Λουίς Φαν Χααλ, όσο και ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ έχουν πάρει πόστο συμβούλου στον σύλλογο, με την θέση του τεχνικού διευθυντή να παραμένει πάντως κενή μετά τη παραίτησή του.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μεταξύ των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση στον Άγιαξ είναι και ο Ζοσέ Μπότο, που είχε αναλάβει την αθλητική διεύθυνση του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2022 ως τις 21 Ιουλίου, όταν και λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία τους, με τον Πορτογάλο να είναι σε συνομιλίες με του Ολλανδούς και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν τελικά θα αναλάβει ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε στόπερ ο Μαρτίνεθ - Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Μπιανκόν - "Του λείπει ρυθμός, αλλά με την Καλλιθέα..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags