Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα με το... καλημέρα για Πογιέτ - Εκτός βασικός διεθνής - Τι ισχύει με Παυλίδη - Γαλανόπουλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 21:32:00

Πρόβλημα με το... καλημέρα για Πογιέτ - Εκτός βασικός διεθνής - Τι ισχύει με Παυλίδη - Γαλανόπουλο

Sportdog Team
Πρόβλημα με το... καλημέρα για Πογιέτ - Εκτός βασικός διεθνής - Τι ισχύει με Παυλίδη - Γαλανόπουλο

Με πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 καθώς βασικός ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε.

Εθνική Ελλάδας: Με πρόβλημα διεξήχθη το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στην Εθνική για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία μιας και ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Παντελή Χατζηδιάκο που δεν έχει ενσωματωθεί, αφού δεν κατάφερε να βρει πτήση μετά τον αγώνα της Κάλιαρι το βράδυ της Κυριακής (8/10).

Όσον αφορά το πρόγραμμα αυτό έγινε σε δύο γκρουπ, με όσους δεν είχαν αγώνα την Κυριακή μετά το καθιερωμένο ζέσταμα να παίζουν δίτερμα στο μισό γήπεδο σε μεγάλη ένταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποφόρτιση.

Όπως έγινε γνωστό από ανθρώπους μέσα στην Εθνική Ελλάδας αισιοδοξία επικρατεί όσον αφορά με την κατάσταση του Βαγγέλη Παυλίδη που χτύπησε στον τελευταίο αγώνα της Άλκμααρ με τον Άγιαξ, κάτι που ισχύει και για τον Γαλανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει παίκτη εκατομμυρίου ο Αλμέιδα - Τον… χρύσωσε ο Μελισσανίδης για 6 γκολ - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags