Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: Άσχημα τα πράγματα για Ίνγκασον στην Δανία - "Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 10:07:00

Άσχημα τα πράγματα για Ίνγκασον στην Δανία - "Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν"

Sportdog Team
Άσχημα τα πράγματα για Ίνγκασον στην Δανία - "Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν"

Δύσκολη είναι η αρχή του πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ στην Μίντιλαντ, μιας και οι εμφανίσεις του έχουν ξεκινήσει μεγάλη κριτική τόσο από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και όσο από μερίδα του Τύπου.

Ίνγκι Ίνγκασον: Το γεγονός ότι η Μίντιλαντ έμεινε εκτός ομίλων του Conference League, αλλά και οι μέτριες εμφανίσεις του πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ έχει φέρει αρκετή γκρίνια από τον Τύπο της Δανίας προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν μπορεί να ηγηθεί στην άμυνα της ομάδας.

«Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον Ίνγκασον βάσει της τιμής του. Πρέπει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Νομίζω ότι η χειμερινή διακοπή θα είναι καλή για την Μίντιλαντ που πρέπει να γίνει ένα σύνολο και για τον Ίνγκασον καθώς υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες που ακόμη δεν έχουν βρει τον ρόλο τους. Είναι αναγκαίο για τη Μίντιλαντ να δώσει ο Ίνγκασον το κάτι παραπάνω και να ηγηθεί της γραμμής του, με βάση και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tipsbladet.dk για τον Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις κορυφαίοι NBAers στην τελική λίστα Αταμάν - "Θέμα" με Γκάι, Παπαπέτρου - Απαντήσεις από Σλούκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags