Facebook Pixel Νορντίν Άμραμπατ: Αυτός ο στόχος της ΑΕΚ ενόψει των δύο ματς με Μαρσέιγ σύμφωνα με Άμραμπατ - Ατάκα για τον όμιλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 18:36:00

Αυτός ο στόχος της ΑΕΚ ενόψει των δύο ματς με Μαρσέιγ σύμφωνα με Άμραμπατ - Ατάκα για τον όμιλο

Sportdog Team
Αυτός ο στόχος της ΑΕΚ ενόψει των δύο ματς με Μαρσέιγ σύμφωνα με Άμραμπατ - Ατάκα για τον όμιλο

Δηλώσεις έκανε ο Μαροκινός άσος της Ένωσης όπου και αναφέρθηκε τόσο στις επερχόμενες αναμετρήσεις με τη γαλλική ομάδα, όσο και για όμιλο που είναι οι νταμπλούχοι.

Νορντίν Άμραμπατ: Για τις προσεχείς αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ, σε Ελλάδα και Γαλλία, μίλησε ο Μαροκινός άσος της Ένωσης λέγοντας ότι πρέπει να πάρουν τουλάχιστον μια νίκη, ενώ σχολιάζοντας τον όμιλο που είναι οι νταμπλούχοι σημείωσε πως θυμίζει Champions League.

«Αυτός ο όμιλος είναι ακριβώς όπως το Champions League. Είναι πολύ ωραίοι αγώνες, αντίπαλοι και γήπεδα στα οποία μπορούμε να παίξουμε. Από μικρό  παιδί ονειρεύεσαι αυτά τα πράγματα. Ακόμα και τώρα που είμαι 36, ψάχνω γι αυτό. Έχουμε ξεκινήσει καλά στον όμιλο. Θα ήταν τέλειο αν είχαμε κερδίσει και τον Άγιαξ εντός έδρας.

Αλλά πρέπει να παίξουμε δύο φορές με τη Μαρσέιγ και πρέπει να φροντίσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον μια φορά για να αγωνιστούμε για την κορυφή του ομίλου και να φροντίσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο Europa League μετά τον χειμώνα», είπε ο Νορντίν Άμραμπατ στην ιστοσελίδα της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Ολυμπιακού για Μαρέσκα, "δεν τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ" - "Ο γιατρός είπε δεν παίζει" - Άμεσα η απόφαση!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags